Meteen naar de inhoud

Uniek relatiegeschenk

Houten sleutelhanger Amsterdams hout

Zoek jij nog een manier om jouw werkrelaties te bedanken voor de prettige samenwerking in dit moeilijke jaar? Geef dan een uniek en praktisch cadeau!  Zoals een mooie sleutelhanger, gemaakt van Amsterdams hout van Stadshout.

Gepersonaliseerd

De sleutelhanger kan gepersonaliseerd worden, wat betekent dat je jouw boodschap in het hout kan laten frezen. Zo heb je een uniek verantwoord geschenk waar iedereen blij mee zal zijn. Jouw zakenrelaties zullen elke keer aan jou denken als ze de deur opendoen of hun fiets van het slot halen!

uit jouw eigen buurt!

Leuk om te weten: je kunt ook specifiek vragen naar hout uit jouw eigen buurt. Dus zit jouw bedrijf bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid dan hebben wij sleutelhangers gemaakt van Zilveresdoorn uit het Beatrixpark. Maar zit jouw bedrijf in Amsterdam Nieuw-West dan hebben wij sleutelhangers gemaakt van Plataan uit Meer en Vaart. Uit Amsterdam Noord hebben wij sleutelhangers gemaakt van Beuken uit Molenwijk. Uit Oost? Iepenhout uit de Czaar Peterstraat. En uit het Vondelpark hebben wij zelfs twee soorten hout; Kersen en Essen!

Ook leuk

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bestel hier jouw sleutelhangers!